Tijd voor wat actie!

25 augustus 2018 16:00 uur, weerbericht gelezen.. TOP max 18 graden. Tas ingepakt, replica’s gepoetst en de vrouw bereid gevonden om mijn broodjes te smeren die ochtend. Wekker gaat om 07:00 af, afgaand op het feit dat ik pas om 02:30 ging slapen en om 05:30 ongeveer wakker werd was 07:00 toch erg vroeg.. Desalniettemin de met liefde bereidde koffie gedronken en alle spullen ingepakt in de auto. Na een kus en welterusten mij richting Emmeloord genavigeerd. Bij aankomst komt daar Whitley uit de bosjes gelopen en begroet mij hartelijk. Beetje vreemd een vrouw die je vanuit de bushbush komt begroeten maar ik was nog niet helemaal wakker dus heb het gelaten.

read more >>

Te heet om te spelen?

 Te heet om te spelen? Misschien is het wel iets te warm om rond te gaan rennen in de bossen om op andere mensen te schieten maar toch gaat daar de wekker en voor het eerst in een lange tijd heb ik geen enkele moeite om uit bed te komen.​ Vandaag is weer een mooie gelegenheid om met het team te mogen spelen.​ Vol goede moed pak ik mijn spullen en pik onderweg wat mensen op en we rijden samen naar Balls and Arrows in Lelystad.​ Daar zie ik de eerste mensen van DM al staan en we lopen met z'n alle naar binnen. Nadat we onze praatjes en grappen gehad hebben is het nu dan echt tijd om 'serieus' te gaan beginnen.​ Uiteraard gaat alles vlekkeloos en we lopen richting de spawn plek van blauw (want zoals altijd zijn we blauw) waar we op een rood wit geblokt lint aflopen..
read more >>

Het is weer zo ver!

Eindelijk een keer blij worden bij het horen van de wekker, want vandaag wordt het een mooie dag!
Vandaag zie ik mijn maatjes van DM weer. Na wat gegeten te hebben en de spullen in de auto te hebben gegooid rijd ik richting Balls and Arrows in Lelystad.
Daar kom ik de eerste leden al tegen, Kevin,,  Eric en ik staan als eerste voor de poort waarna we 2 intro's verwelkomen ( Daan en Menno) en lopen naar binnen.
read more >>

28-01-2018 DM bij B&A

Begin januari werd de datum geprikt, 28-01 moest het gaan worden. Niet alleen een groot aantal leden van Delta Mike gaven zich op. De teller van de groep kwam uit op 16 deelnemers in ons team waarvan bijna de helft ook nog een introduce was. Leuk om te zien dat er veel bekenden van onze leden graag eens wilde ervaren hoe dat nou is dat “airsoft”. Daar stond dan ook meteen een grote uitdaging, hoe zorg je ervoor dat iedereen met de neus dezelfde kant op staat en er een team ontstaat waar veel ervaring tot geen ervaring elkaar aanvullen.

read more >>

Rampage @ Balls & Arrows - 08-10-2017

Zes uur gaat de wekker... TOET TOET TOET... Ships... het is vroeg.. Maar! Max Verstappen rijdt weer! Dus gauw de TV aan. Ondertussen nog wat laatste spullen klaar gelegd en de porto van de lader gehaald. De leenreplica van het team ingepakt en ondertussen begin ik met mijn eigen tas in te pakken. 

Nog net kunnen zien dat Max in de 43ste ronde nog 2de lag, dus dan maar de TV uit, en richting Balls & Arrows.

read more >>