Tijd voor wat actie!

25 augustus 2018 16:00 uur, weerbericht gelezen.. TOP max 18 graden. Tas ingepakt, replica’s gepoetst en de vrouw bereid gevonden om mijn broodjes te smeren die ochtend. Wekker gaat om 07:00 af, afgaand op het feit dat ik pas om 02:30 ging slapen en om 05:30 ongeveer wakker werd was 07:00 toch erg vroeg.. Desalniettemin de met liefde bereidde koffie gedronken en alle spullen ingepakt in de auto. Na een kus en welterusten mij richting Emmeloord genavigeerd. Bij aankomst komt daar Whitley uit de bosjes gelopen en begroet mij hartelijk. Beetje vreemd een vrouw die je vanuit de bushbush komt begroeten maar ik was nog niet helemaal wakker dus heb het gelaten.

KOFFIE!! Nadat de gear netjes is geplaatst op een leeg stukje tafel even een rondje begroeten, dit was eerder een verplichte ronde handje schudden want.. KOFFIE!! Ow ja Roy Pie was er ook om uhm… geen idee, iets met sleutels in zijn hand  of zoiets.Na de koffie heerlijk de broek uitgetrokken om mij te hijsen in een meer comfortabelere outfit. Nee geen kimono.. Combat gear!!! Met de max 18 graden voorspelt, en de koude lucht bij het verlaten van mijn gezin dacht ik mij in een broek, miliboots, shirt, jas en vest te hijsen. Helaas was de KNMI niet goed op de hoogte van de temperatuurwijziging waardoor er al zeer snel het veld verlaten moest worden om de bezweette bril te poetsen. En weer terug bij spawn.. Team zit vast, tegenstander heeft het midden waardoor er weinig verplaatst kan worden. Bull blijft achterin om te snipen en krijgt van een aantal teamleden richting waar de vijand zit. Het zijn vaak lastige hoeken maar gelukkig weet hij enkele spelers uit te schakelen waardoor wij kunnen verplaatsen. Damnit, weer een bril vol mist en zweet. Wellicht was het toch iets warmer dan het KNMI had voorspeld. Of was ik misschien te hard aan het rennen? Nah, ik en hard rennen? Nooit.. Terug naar de chillzone.. Bril schoonmaken drankje drinken en even 5 minuten uitrusten. Uitrusten.. Shit ben ik dan toch aan het rennen? Na het bedenken van de eerdere confrontatie toch weer tot de conclusie gekomen dat je hier niet 15 tot 20 minuten hoeft te lopen om tegen een 15+ tegenstanders te lopen besef ik mij inderdaad dat het om HOT outdoor CQB gaat en je simpelweg snel en tactisch moet bewegen om niet geraakt te worden. Handdoek tijd, tactiek bedenken en er van uitgaan dat het niet werkt.Team Geel ging goed en we maakte goede vorderingen dus PUSHEN!!! Uiteindelijk bleek dat team groen hoofdzakelijk naar de safezone was gegaan om iets te eten waardoor groen (met 2 man) niet meer kon respawnen. Geel was vol lof waarop ik gelijk mijn kleur heb laten veranderen naar groen en wij alsnog een leuke strijd hadden.Lunch voor iedereen..

 

En weer terug in het veld. Met verschillende teamleden is het lastig communiceren maar sommige momenten was het toch even handig. Roy Pie had zich even in de strijd gemengd en wij hadden even een corner firefight waarbij wij elkaar niet wisten te raken. Helaas stond ik op een punt waarbij ik zowel links (Roy) had staan alsmede rechts open zou staan voor die gast aan de andere kant van het veld die ook alle kanten in de gaten hield en wist waar ik stond. Na een respawn van mijn teammates (3), werd er geschreeuwd dat er aan mijn linkerzijde iemand rushde. Ik wist dat dat Roy zou zijn dus ik gooide mijzelf om de andere hoek zodat mijn team Roy kon afknallen.. EN gelijk weer terug om die gast aan de andere kant van het veld geen kans te kunnen geven mij te zien. YESS gelukt. Met een compliment van Roy vanwege de gameplay. Luisteren naar je team is op dit veld erg belangrijk, anders hadden we dit niet voor elkaar gekregen. HAHAH R.I.P. Roy Pie.

 

Er was geen lunchpause, dus de skirm ging eigenlijk de hele dag door. Ergens moet er ook gegeten woren, dus na mijn lunch ga ik het veld op en zie 2 teammembers het veld verlaten. Prima, Spawning in.. Ik zie 1 teammate afgeschoten worden en weet nu waar 1 tegenstander zit. Na wat over en weer schieten hoor ik bb’s op mijn schuilplaats van een andere kant komen.. Crap nog een tegenstander. Maar waar is mijn team?? Mijn volledige team zat in safezone.. Ok, fuck it 1vs 4 kan ik hebben. 2 tegenstanders wisten waar ik zat, dus afwisselend lefty en righty de tegenstander onder vuur genomen. Nadat ik de rechter EN de linker in dezelfde hoek onder vuur heb genomen ben ik verplaatst nadat ik ze hoorde schieten op de vorige hoek waar ik stond. Op naar het volgende huisje. RENNEN! Damn, niet beschoten en toch zicht op de vijand. Hmm.. misschien kan ik het ook nog winnen, 2 targets beschoten maar helaas niet kunnen raken vanuit mijn nieuwe positie terwijl zij nog mijn oude positie beschoten. Misschien nog een huisje ver opschuiven?? Keuze gemaakt, huisje verder gerend. Misschien geen goed idee want ik dacht iemand te horen dat hij mij had gezien. Daarentegen zag ik iemand naar mijn eerste positie rennen waar nog steeds op geschoten werd. Helaas heb ik de fout gemaakt om te schieten op deze persoon en miste waardoor mijn positie bekend werd gemaakt en ik volledig werd ingesloten en afgeschoten.Al met al heeft het toch een goede 15 minuten geduurd 4 VS 1… Hahaha I win.Het laatste moment van de dag was enerverend maar gemoedelijk aangezien iedereen toch wel wat bezweet was, fuck it, het was gewoon tof en iedereen heeft zich vrijwillig in het (overtollige-) zweet gewerkt om er een toffe dag van te maken.

 

Peace out, Eat my BB

[DM]MadMax