Het is weer zo ver!

Eindelijk een keer blij worden bij het horen van de wekker, want vandaag wordt het een mooie dag!
Vandaag zie ik mijn maatjes van DM weer. Na wat gegeten te hebben en de spullen in de auto te hebben gegooid rijd ik richting Balls and Arrows in Lelystad.
Daar kom ik de eerste leden al tegen, Kevin,,  Eric en ik staan als eerste voor de poort waarna we 2 intro's verwelkomen ( Daan en Menno) en lopen naar binnen.
We zoeken een mooi plekje op en de rest van DM komt met een brede glimlach richting onze kant. Na wat gekkigheid en gelach is het echt tijd om ons klaar te maken en richting de spawn van blauw te lopen, want wij zijn zoals gewoonlijk blauw! Nadat we de missies doorgesproken hebben rennen we richting het hospitaal waar we 3 missies kunnen ophalen en naar de gewenste locatie kunnen brengen, kat in het bakkie dachten we..... Na een mooi gevecht waar we het helaas moesten afweten hebben we ons herpakt en konden we richting de FOB. Na kennis gemaakt te hebben met onze vijand kwam daar nog een vijand bij en dat was het richting gevoel van één van onze toppers van DM maar het is altijd leuk om de kerk ook nog even gezien te hebben en daar ook weer in een zwaar gevecht terecht te komen. Ondanks wat onduidelijkheid hebben we dan toch de goeie locatie van de  FOB kunnen vinden en vol goeie moed vochten we ons een weg richting de FOB. Op een gegeven moment raken we elkaar kwijt en sta ik met 2 andere toppers ( Anton en Jack) bij HQ rood en zitten wij zwaar onder vuur, maar we geven niet op en ondertussen heeft de andere helft van DM de FOB bereikt en de missie voltooid. 
Tijd voor pauze!
 
Nadat we gegeten hebben en weer richting de spawn van blauw lopen besluiten we om toch nog een keer die vervloekte FOB op te zoeken omdat we daar nog twee missies kunnen droppen. Bij een zwaar gevecht waar samenwerking een grote rol speelde wonnen wij het gevecht en konden wij de punten voor blauw binnen slepen. Wij trokken terug om verdere missies te spelen en ineens kwam Rob met het idee om op het 'nieuwe' veld te gaan spelen en daarmee hadden we echt een mooi spel met veel acties en een hoop van het rode team die weer terug naar de spawn konden lopen. Er werd een goed plan gemaakt en we maakte drie groepen die allemaal een andere locatie moesten behouden. Nadat Kevin, Rick, Daan en ik zwaar gevochten hebben tegen de slaap en de verveling kwamen er toch nog een paar hoopvolle rode bandjes aan die ons van de locatie af wilde halen maar wij werden goed ondersteund en wij wonnen het gevecht. Tijd missies werden gewonnen en het was alweer tijd voor de een korte pauze.

Na de pauze was het tijd om de eind missie te spelen en daar begonnen wij ook zeer fanatiek mee. Ik ren achter Rob naar de code toe om de piloot daarmee te kunnen bevrijden maar helaas door het dichte bos raken wij hem kwijt en staan we ineens bij de AA gun. Whoops..... Oh hé daar is de brancard die we ook nodig hebben, en zo til ik samen met Kevin de brancard richting onze spawn waar hij eventjes veilig is tot wij groen licht kregen om met de brancard naar het research centrum te komen. Zo renden wij met een kleine ploeg die kant op waar we helaas door blauw onder vuur werden genomen. Na een korte verwarring kon eindelijk die arme piloot ( 40KG) op de brancard liggen om naar het hospitaal gebracht te worden. Makkie dachten we... nadat Jack en Kevin hielpen met het tillen en we goed op weg waren werd er afgefloten en was het spel klaar. Helaas met 1 puntje verloren, maar dat mag de pret niet drukken. Leuk om voor het eerste samen te mogen samen werken met Anton en Lionel, we mogen waarschijnlijk het leden aantal omhoog gooien met Daan en Menno die erg leuk mee gedaan hebben en erg enthousiast waren over DM.
 
Iedereen weer hartstikke bedankt voor de geweldige dag!
 
Price ( Ruben ) out

24-06-2018