Rampage @ Balls & Arrows - 08-10-2017

Zes uur gaat de wekker... TOET TOET TOET... Ships... het is vroeg.. Maar! Max Verstappen rijdt weer! Dus gauw de TV aan. Ondertussen nog wat laatste spullen klaar gelegd en de porto van de lader gehaald. De leenreplica van het team ingepakt en ondertussen begin ik met mijn eigen tas in te pakken. 

Nog net kunnen zien dat Max in de 43ste ronde nog 2de lag, dus dan maar de TV uit, en richting Balls & Arrows.

Nu lijkt het alsof dat heel er is, maar voor mij (SySman) is dat ongeveer 10 minuten rijden. Dus ik was er zo. Gelukkig nog een plekje vrij voor de deur.. Spullen uit de auto en naar de Safezone. Daar kom ik de Dutch Mercenaries maten tegen. Deadly, Discount, Bull, Eclipse en Wolf. Daarnaast zijn we Erik tegen gekomen en die speelde deze dag met ons mee, en Nick speelde mee.

Goed, Gear Up. Alles aan, laten we maar beginnen.
De eerste helft van de dag begonnen we op het oude veld (Veld 2, voor de ingewijden). En we pushen naar de Geheime Artillery Basis. Helaas stonden we door wat verkeerde info verkeerd, dus daarna door naar de juiste locatie. Daar moeten we een Cardan Huis verplaatsen naar HQ Blauw. Dus dat direct maar gedaan. Her en der wel weerstand gehad maar met enig gemak konden we door de deadzone naar Veld 1. Ook wat tegenstand gehad in het HQ, maar we hebben onze missie voltooid. Vervolgens hebben we de vlag van blauw gepakt en die naar HQ rood gebracht. Echter, onze eigen vlag was weg. Dus met spoed weer terug naar HQ blauw want waarschijnlijk had het blauwe team de vlag gepikt.

Dat was niet zo, maar Deadly meldde op de portofoon dat hij de vlag gezien had. Dus daar snel naar toe. Snel door naar HQ Rood en met nog 30 seconden op de klok hebben we de vlaggen op tijd in ons HQ. Dus! Extra punten.

Gelukkig! Pauze!

  

Na de pauze zijn we begonnen op veld 1. Al vrij snel moesten we weer door de Deadzone naar veld 2. In de middag kwamen we redelijk eenvoudig over het hele veld heen. We hebben nog een missie met de printplaat afgerond waarna we LOCO zijn gegaan en op jacht naar team blauw zijn gegaan!

Nog wat foto's

 


Het was een leuke dag met leuk samenspel! Eindstand: 33 voor rood, 17 voor blauw! Gewonnen dus!

DM SySman, OUT!